Tankey App


Lekker voordelig tanken met Tankey app.

 

Bij ons op beide stations kan je nu, als klant van energiedirect.nl, extra voordelig tanken met Tankey! Tankey is een initiatief van energiedirect.nl waarmee je als klant van energiedirect.nl tot maar liefst 5 cent per liter extra korting krijgt op je tankbeurt.

 

De app is helemaal vernieuwd, heeft een fris nieuw uiterlijk gekregen en is bovendien lekker makkelijk in gebruik!


Tankey: dé goedkope-tanken-app.

 

Geen gedoe met punten of zegeltjes sparen, maar direct korting aan de pomp. En dat allemaal lekker simpel: via de gratis app van energiedirect.nl

 

Download Tankey nu en profiteer direct van tanken met korting. En die korting kan oplopen tot 5 cent per liter, tot maar liefst 350 liter per kwartaal.

Jij rijdt vanaf nu met een glimlach naar de pomp. Goed geregeld toch?


Hoe werkt Tankey?

 

Hoe het werkt? Heel simpel. Je logt in op de app. Dat kan met je e-mailadres en wachtwoord of via je Google- of Facebook account. Heb je een account aangemaakt en wil je direct tanken met korting? Kom dan langs bij ons op 1 van beide stations. Bij het tankstation open je de app en klik je op 'nu tanken'. Voordat je tankt, kies je in de app de juiste pomp en brandstof. Je persoonlijke korting wordt direct in de prijs verrekend.


Voordelig tanken voor iedereen.

 

Iedereen die op jouw adres woont kan de brandstof app downloaden. Zo heeft iedereen voordeel. Je kunt er zelfs voor kiezen om CO2-neutraal te rijden door jouw CO2 te laten compenseren door energiedirect.nl. Rijd ook met een glimlach naar de pomp en download nu gratis de Tankey app in de Appstore of Google Play store.


Geen energiedirect.nl klant?

 

Ben je geen klant bij energiedirect.nl en wil je Tankey wel uitproberen? Dat kan! Download de app en tank twee keer met maar liefst 5 cent per liter korting bij ons.