Argos Oil


ARGOS RETAIL IS ONDERDEEL VAN VARO ENERGY

Sinds september 2015 is Argos gefuseerd met het Zwitserse bedrijf VARO Energy. VARO Energy is een toonaangevende oliemaatschappij die actief is in de raffinage, opslag en distributie van olieproducten. Zij bedienen de markt in Noordwest-Europa. Dat doen ze op veilige en efficiënte wijze.

In de raffinaderijen in Beieren (Duitsland) en Cressier (Zwitserland) destilleren zij benzine, diesel en stookolie uit ruwe olie. Vervolgens verzorgen zij het transport, de opslag en de distributie van deze producten naar hun klanten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. 


PRODUCTEN & DIENSTEN

Bij alle Argos tankstations vind je hoge kwaliteitsbrandstoffen. Naast de standaard brandstoffen, Euro 95 en diesel bieden ze op vele tankstations Super Plus, autogas en/of aardgas (CNG) aan.

De landelijke brandstof adviesprijzen kunnen afwijken van de prijzen aan de pomp. Voor elke Argos tankstations geldt een locale prijsstelling, dat is de Argos landelijke brandstof adviesprijs minus de geldende korting.


ARGOS TANKPAS

Zakelijke rijders houden van eenvoud en duidelijkheid. En van flinke kortingen natuurlijk. De Argos Tankpas is voor grote en kleine bedrijven die hun kosten graag onder controle houden. De Argos Tankpas wordt geaccepteerd bij bijna alle Argos Tankstations in Nederland.

 

Voordelen van de Argos Tankpas

* Twee keer per maand een overzichtelijke factuur per kenteken of pas.

* De Argos Tankpas is volledig gratis: geen extra eenmalige of periodieke kosten.

* Interessante kortingstarieven

* Controle op het tankgedrag van personeel.

 

Argos Tankpas aanvragen kunt u via www.argos.nl 


CONTACT

Kantoor- Argos Retail B.V.

info@argos.nl

Wilhelminakade 919

9072 AP  Rotterdam

Postbus 59083

3008 PB  Rotterdam

Telefoon: +31 (0)88 - 1007 000